Keramik, vaser, julepynt, hængevaser, kunst, vase, dansk design, designer, kunstnere, danske kunstnere Keramik, vaser, julepynt, hængevaser, kunst, vase, dansk design, designer, kunstnere, danske kunstnere
Designerne

Karen Nybro Mogensen (KNM)

Karen Nybro Mogensen begyndte sit studie på Danmarks Designskole i København i 1994 og afsluttede sin master på Designskolen Kolding i 2000. Siden har hun drevet “Kanymo” og “Det Lille Værksted” samt udviklet flere kollektioner til udstilling og salg i Danmark og internationalt.

Karen Nybro Mogensens design er et studie i proces og materiale – samt tematisk og konceptuel brug af grafiske illustrationer.

“Jeg viser mine undersøgelser af lerets muligheder i det færdige design for at skabe et kontrastfuldt møde mellem en rå enkelhed og noget fint, stringent og skrøbeligt.”

“Det er vigtigt for mig, at der ligger en fortælling om tilblivelsen i det færdige produkt. Jeg synes, at jeg på den måde inkluderer mig selv i produktet.” KNM"


Jesper Clausen (JC)

Jesper Clausen tog sin bachelor fra Designskolen Kolding i 1998 og sin master i 2000. Siden har han arbejdet freelance og fast hos LEGO system som produktdesigner og modellør samt drevet “Det Lille Værksted” i samarbejde med Karen Nybro Mogensen.

Jesper Clausen arbejder især skulpturelt og hans design er kendetegnet ved et humoristisk, legende og nøgternt udtryk. Jesper Clausen finder sin inspiration i et selvskabt univers af hverdagshelte, rebeller fra fantasien, avisoverskrifter og samtidsfænomener.

“Mine produkter er statements. Jeg bruger keramikken som kommunikationsredskab. På den måde har jeg mulighed for at gå i dialog med modtageren og kommentere på samtiden gennem det medie, jeg arbejder med.” JC


Om navnet – den korte version...

I Keramisk Kontor er produktudviklingen en veksling mellem det systematiske, perfektionistiske og målrettede arbejde mellem 8 og 16 og det intuitive og spontane, der finder sted efter lukketid. Deraf navnet.